Monthly Archives

August 2017

Musik

Total Hip Replacement

August 30, 2017
Forsanger Victor West Hosbond på basun.

Forsanger Victor West Hosbond på basun

Vi er lige kommet hjem fra tur og har kun lige 20 minutter inden koncerten. Jeg kommer ind på skolen og kan se at de allerede er kommet. Vi møder lige hurtigt to af dem, som først lige er kommet nu. De ved ikke helt hvor skal hen, og spørger om der er et toilet et sted.
De er utroligt meget nede på jorden, og tager alting stille og roligt.

Total Hip Replacement er et ungt aarhusiansk reggae/funk band.

Bandet består af Philip Akrofi – Bas, basun og kor, Victor West Hosbond – Sang og basun, Andrea Maagaard – Keys, Alexander Arlien-Søborg Dutschke – Trommer og Carl West Hosbond – Guitar og kor.

Deres keyboardspiller var dog desværre blevet syg og de havde derfor taget deres tidligere band mellem Malthe med.

Bandet har sammen spillet en masse koncerte på dansk grund, samt været på tourne i Ghana siden de blev dannet i marts 2013. Nu er de på efterskole turne og skal spille på 10-11 andre efterskoler, i løbet af de næste par måneder.

Total Hip replacement et godt stykke inde i koncerten

Total Hip replacement et godt stykke inde i koncerten

Total Hip Replacement er et band med fokus på sprudlende energi, både pumpende ud af hørebøffer og dundrende ud over scenekanter. Og det er også klart noget man kan mærke.

De er overhovedet ikke bange for at give den gas og blande sig med publikum.

Efter koncerten er bandet stadig lige så nede på jorden, som de har været hele aftenen. Da det meste af publikum har forladt rummet, stiller de gerne op til spørgsmål og billeder, mens de lige så stille pakker sammen.

Da de sidste mennesker er færdige og køen er væk, får vi lov til at stille dem nogle få spørgsmål.

Vi får for det første spurgt dem om deres drømme og håb for fremtiden som band. Og de svare at Roskildes Rising scene er ihvertfald et drøm at komme til at spille på, sammen med Orange Scene. Og så slutter de af med at sige at de selvfølgelig håber på at kunne leve af musikken engang.

Aftenen slutter af med et gruppebillede af holdet og hele bandet.

Tanker

Er det en nødvendighed altid at være på ?

August 24, 2017

Sociale medier er noget de fleste af os kender til og eller på en eller anden måde har hørt om. Om det så er en god ting, er en holdningssag. For mange mennesker, især unge, betyder det at kunne kommunikere og vise sig frem online meget. For andre er platforme som Snapchat, Instagram og Facebook mindre vigtige.

Men om vi vil det eller ej bliver sociale medier mere og mere en del af vores hverdag. Og det at have en mobil bliver en nødvendighed for at kunne få alting til at fungere.  

Jeg har ikke selv haft en mobil i et stykke tid nu, og det altid sjovt at være afhængig af andre for at vide hvad klokken er. Og det altid at skulle finde sin computer frem for at skrive til en over messenger, kan godt være rigtig træls. Men ting såsom at bevare sin snapstreak og vide hvor alle sine vennere er og laver lige nu og her, har jeg på ingen måde savnet.

Og det har virkelig  fået mig til at overveje, at den næste telefon jeg køber ikke bliver en smartphone. Både fordi at de fleste af dem er forfærdelige dyre, og chancen for at jeg får ødelagt endnu sådan en er rimelig stor. Men også fordi at jeg ikke føler et behov for at være på hele tiden, men bare det at tjekke Facebook engang imellem faktisk er nok for mig.

Jeg mener ikke at alle skulle gøre som mig, jeg synes bare at folk som går helt amok fordi de har miste en snapstreak på 300 dage er latterlige. Jeg synes det er ligegyldigt at sende et billede til alle på sine snapchat hver dag, og ligefrem latterligt at få andre til at overtage sin snapchat for ikke at miste streaken.

Dog mener jeg da også at der er fordele ved de sociale medier, de giver en bedre måde at kunne kommunikerer og komme i kontakt med venner.

Jeg synes bare der er flere ting der er ligegyldige og på ingen måde en nødvendighed i livet. Såsom at vide hvad alle går og laver hele tiden.

Man kan også nemt komme til at udstille sig selv og få det hele til at se mere perfekt ud end det er. Det har jeg taget mig selv i at gøre et par gange.

Jeg synes at der får det meste er flere ulemper end fordele, ved altid at være på.

 

Diverse

Lidt Om Mig

August 22, 2017

Hej og velkommen

Jeg glæder mig sådan til at komme igang.

Jeg vil her på bloggen skrive om musik, tøj, fotografi og min hverdag og tanker her på efterskolen.

Jeg elsker musik og har også en utrolig bred musiksmag. Jeg elsker når jeg finder en ny kunstner der er helt fantastisk, eller når nogle af mine i forvejen værende yndlings kunstnere udgiver nyt musik. Dog er jeg en af de mindst musikalske personer i verden.

Og så har jeg en stor passion for vintage og secondhand tøj. Og synes at ASOS Marketplace er noget af det mest geniale i verden.

Jeg håber i vil følge med i mine tanker og ideer.