Tanker

Er det en nødvendighed altid at være på ?

August 24, 2017

Sociale medier er noget de fleste af os kender til og eller på en eller anden måde har hørt om. Om det så er en god ting, er en holdningssag. For mange mennesker, især unge, betyder det at kunne kommunikere og vise sig frem online meget. For andre er platforme som Snapchat, Instagram og Facebook mindre vigtige.

Men om vi vil det eller ej bliver sociale medier mere og mere en del af vores hverdag. Og det at have en mobil bliver en nødvendighed for at kunne få alting til at fungere.  

Jeg har ikke selv haft en mobil i et stykke tid nu, og det altid sjovt at være afhængig af andre for at vide hvad klokken er. Og det altid at skulle finde sin computer frem for at skrive til en over messenger, kan godt være rigtig træls. Men ting såsom at bevare sin snapstreak og vide hvor alle sine vennere er og laver lige nu og her, har jeg på ingen måde savnet.

Og det har virkelig  fået mig til at overveje, at den næste telefon jeg køber ikke bliver en smartphone. Både fordi at de fleste af dem er forfærdelige dyre, og chancen for at jeg får ødelagt endnu sådan en er rimelig stor. Men også fordi at jeg ikke føler et behov for at være på hele tiden, men bare det at tjekke Facebook engang imellem faktisk er nok for mig.

Jeg mener ikke at alle skulle gøre som mig, jeg synes bare at folk som går helt amok fordi de har miste en snapstreak på 300 dage er latterlige. Jeg synes det er ligegyldigt at sende et billede til alle på sine snapchat hver dag, og ligefrem latterligt at få andre til at overtage sin snapchat for ikke at miste streaken.

Dog mener jeg da også at der er fordele ved de sociale medier, de giver en bedre måde at kunne kommunikerer og komme i kontakt med venner.

Jeg synes bare der er flere ting der er ligegyldige og på ingen måde en nødvendighed i livet. Såsom at vide hvad alle går og laver hele tiden.

Man kan også nemt komme til at udstille sig selv og få det hele til at se mere perfekt ud end det er. Det har jeg taget mig selv i at gøre et par gange.

Jeg synes at der får det meste er flere ulemper end fordele, ved altid at være på.

 

No Comments

Leave a Reply