Musik

Total Hip Replacement

August 30, 2017
Forsanger Victor West Hosbond på basun.

Forsanger Victor West Hosbond på basun

Vi er lige kommet hjem fra tur og har kun lige 20 minutter inden koncerten. Jeg kommer ind på skolen og kan se at de allerede er kommet. Vi møder lige hurtigt to af dem, som først lige er kommet nu. De ved ikke helt hvor skal hen, og spørger om der er et toilet et sted.
De er utroligt meget nede på jorden, og tager alting stille og roligt.

Total Hip Replacement er et ungt aarhusiansk reggae/funk band.

Bandet består af Philip Akrofi – Bas, basun og kor, Victor West Hosbond – Sang og basun, Andrea Maagaard – Keys, Alexander Arlien-Søborg Dutschke – Trommer og Carl West Hosbond – Guitar og kor.

Deres keyboardspiller var dog desværre blevet syg og de havde derfor taget deres tidligere band mellem Malthe med.

Bandet har sammen spillet en masse koncerte på dansk grund, samt været på tourne i Ghana siden de blev dannet i marts 2013. Nu er de på efterskole turne og skal spille på 10-11 andre efterskoler, i løbet af de næste par måneder.

Total Hip replacement et godt stykke inde i koncerten

Total Hip replacement et godt stykke inde i koncerten

Total Hip Replacement er et band med fokus på sprudlende energi, både pumpende ud af hørebøffer og dundrende ud over scenekanter. Og det er også klart noget man kan mærke.

De er overhovedet ikke bange for at give den gas og blande sig med publikum.

Efter koncerten er bandet stadig lige så nede på jorden, som de har været hele aftenen. Da det meste af publikum har forladt rummet, stiller de gerne op til spørgsmål og billeder, mens de lige så stille pakker sammen.

Da de sidste mennesker er færdige og køen er væk, får vi lov til at stille dem nogle få spørgsmål.

Vi får for det første spurgt dem om deres drømme og håb for fremtiden som band. Og de svare at Roskildes Rising scene er ihvertfald et drøm at komme til at spille på, sammen med Orange Scene. Og så slutter de af med at sige at de selvfølgelig håber på at kunne leve af musikken engang.

Aftenen slutter af med et gruppebillede af holdet og hele bandet.

No Comments

Leave a Reply